3 Temmuz 2014 Perşembe

To Leave

İrlanda'dan babam çıksa dinlerim klişesi vardır. Duyulmuştur muhakkak bu söz.

Bu sözü biraz evriltecek olursak, herhalde kuzeyden çıkan her melonkolik müzik dinlenir olur..  Shamrain, Finlandiya'nın kıyısında köşesinde kalmış, ülke topraklarında pek de bilinmeyen Doom Metal gruplarından.

Müzikleri, Kuzey'in sarsıcı ağır havasından mıdır, insanı yerlerde sürüklendiren bir etki yaratır. Dinlenmesini bu yüzden pek de tavsiye etmiyorum.

Hassas duygulu insanlar için biraz sıkıntı verir... 

Ayrıca grubun internet sitesinin girişinde dinleyiciler için bir uyarı vardır.. Kendilerini başka kimsenin ifade edemeyeceği biçimde ifade etmişler..

The most common symptoms may include: Trembling, dyspnea, heart palpitations, chest pain, sweating, nausea, dizziness, light- headedness, hyperventilation, paresthesias, sensations of choking or smothering or derealization, or the feeling that nothing is real. you may or may not enter. (As you wish)

En sık görülen belirtileri şunlardır: Titreme, nefes darlığı, kalp çarpıntısı, göğüs ağrısı, terleme, bulantı, baş dönmesi, sersemlik, normalden daha hızlı ve derin nefes alma, deride hissedilen yanma ya da karıncalanma hissi, boğulma veya boğucu veya çevreye yabancılaşma, ya da hiçbir şeyin gerçek olmadığı hissi. Girebilir ya da girmeyebilirsin... ( Dilediğiniz gibi )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder